هنرمندنیوز: علی صفدری در این مراسم با اشاره به اهمیت جایگاه سینما گفت: تاثیری که سینما دارد کتاب و کلاس درس و … ندارد و اثرگذاری سینما از همه این ها بیشتر است.
وی به برخی شاخصه های مهم سینما اشاره و تصریح کرد: سینما چند شاخصه مهم دارد که اگر هر فعال این حوزه این شاخصه ها را رعایت نکند، خروجی کار اثرگذاری لازم را نداشته و نتیجه مطلوب در این حوزه حاصل نمی شود.
وی افزود: یکی از این شاخصه های مهم “فکر کردن” است و اگر کسی در صنعت اثرگذار سینما فعالیت کرده و اهل تفکر و تامل نباشد قطعا خروجی کار او از اثرگذاری لازم برخوردار نبوده و ارزش و اعتباری نخواهد داشت.
وی تصریح کرد: قطعا با تفکر و تامل و بروز خلاقیت می توان یک اثر با ارزش و ماندگار تولید کرد و آن زمان است که حوزه سینما اثرگذاری لازم را برجامعه خواهد داشت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد کرمانشاه گفت: نکته مهم دیگر در حوزه سینما بحث امید و ناامیدی است، یک سینماگر می تواند با اثر خود هم امید را به جامعه تزریق کرده و هم جامعه را از آینده خود ناامید کند و قطعا یک سینماگر خیرخواه برای جامعه در تلاش برای امید دادن به جامعه خود خواهد بود.
وی با اشاره به پیشرفت های سینمای ایران در سالهای پس از انقلاب گفت: به اذعان بسیاری صاحب نظران مطرح حوزه سینما در دنیا، سینمای فارسی زمان طاغوت سراسر ابتذال و به لحاظ محتوایی بسیار ضعیف بوده است و این نظر افرادی است که حتی مسلمان نیستند.
صفدری گفت: سینمای بعد و قبل انقلاب اصلا قابل قیاس با یکدیگر نیستند و فیلم فارسی پیش از انقلاب سراسر ابتذال و از محتوای ارزشی تهی بوده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در ادامه در خصوص درخواست هنرمندان حوزه سینما برای دریافت کمک های مالی دولت گفت: سینمایی که دولت پول بدهد و دولتی باشد کارایی لازم را قطعا نخواهد داشت.
وی افزود: اگر اثر سینمایی با محتوای ارزشمند تولید شود قطعا مخاطب استقبال کرده و علاوه بر برگشت هزینه ها سود خوبی عاید دست اندرکاران آن اثر خواهد شد.
وی افزود: وقتی یک موسسه سینمایی تاسیس می شود، یعنی بخش خصوصی و این بخش خصوصی باید بتواند هزینه های خود را تامین کند و با تولید یک اثر ارزشمند و فروش بالا به نتیجه دلخواه برسد.
صفدری ابراز امیدواری کرد که سینماگران استان فعالتر و پویاتر در این عرصه فعالیت کرده و با ساخت آثار فاخر به سینمای کرمانشاه رونق دهند.
وی افزود: سال گذشته فیلم اتاقک گلی را داشتیم که در همین شهرستان جوانرود فیلم برداری شده بود و در جریان اغتشاشات سال گذشته این فیلم به نمایش درآمد و چقدر توانست بر روی مردم جوانرود اثرگذار باشد و آنها بعد از دیدن فیلم با اشک و لبخند ایستاده این فیلم و عوامل آن را تشویق کردند و ما به این نوع فیلم های ارزشی که واقعیت ها را بیان می کنند و به این فیلمسازان ارزشی نیازمندیم و امیدواریم ساخت این آثار تداوم یابد.
در ادامه این مراسم جمال برفی معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به برگزاری دومین جشن سینمای مهر ایران در سال جاری گفت: این مراسم از ۲۶ شهریور در استان های مختلف شروع و برگزاری آن تا ۱۳ مهرماه ادامه دارد.
وی خاطر نشان کرد : آیین اختتامیه این مراسم روز ۱۳ مهر در تهران برگزار و از برگزیدگان سینمایی استان ها در این مراسم تقدیر میشود.
وی افزود: امروز شاهد برگزاری این جشن در استان کرمانشاه هستیم که همزمان با یازده استان دیگر کشور برگزار میشود.
برفی با اشاره به داوری آثار سینمایی تولید شده در استان طی یک سال گذشته گفت: در جشن امروز از خالقان آثار برگزیده تجلیل میشود.
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در ادامه از هنر صنعت سینما به عنوان یکی از موثرترین ابزارها برای معرفی هر ملت یاد کرد و افزود: سینما یک ابزار قدرتمند است که امروز سیاستمداران هم به استفاده از آن روی آورده اند.
وی با بیان اینکه سینما، پس از انقلاب مسیر خود را پیدا کرده است، تاکید کرد: بعد از انقلاب، سینمای ما با معرفی یک سینمای اخلاق مدار مسیر خود را پیش برد.
معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه ابراز امیدواری کرد با فعالیت جوانان توانمند در عرصه سینما، سینمای پاک، اخلاق مدار و متعهد ایران بتواند پرقدرتتر مسیر خود را ادامه دهد.
در این مراسم از روح الله کردمیر مستندساز، جعفر زارعی نویسنده، کریم سیمایی کارگردان، بداغی در حوزه حفظ آثار، ماشالله وروایی، جلیل بشتام، شاهپور نوری، قدرت کاویار، نادر همتی و ابراهیم مرادی پیشکسوت، سید حسام الدین صبوری و قدرت پور حاتمی موسسه برتر سینمایی، حامد حیدری ذاکر، ایوب بلندین، نادر حیدریان و سید محمود پیری داور و مدرس، پیمان فلاحی پژوهشگر و غلامرضا پیربابایی سینمادار برتر تقدیر شد.
همچنین کامران رضایی، سینا ولدبیگی، آرمینه شادرام و فاطمه پرویزی مجد به عنوان برگزیدگان جشنواره معرفی شدند.
در پایان این مراسم با پخش مستندی از خانواده مرحوم اسماعیل سلطانیان بازیگر فقید کرمانشاهی، تقدیر شد.
همچنین پس از داوری فیلم ها، از موسی تابش به عنوان گریمور برتر برای فیلم «بلین»، کیمیا محمدی کمانگر صداگذار برتر برای فیلم «تارای سور»، ابراهیم مسجدی صدابردار برتر برای فیلم «ناتمام»، اصغر لائی فیلمبردار برتر برای فیلم «بلین»، سیامک سلیمانی تدوینگر برتر برای فیلم «بلین»، محمد حبیبیان بازیگر برتر برای فیلم «بلین»، اشکان چاووشی فیلمنامه نویس برتر برای فیلم «چرا من یک کولبرم؟»، آرتان فتح اللهی تهیه کننده برتر برای فیلم «چرا من یک کولبرم؟»، علی بهمنی کارگردان برتر برای فیلم «ناتمام» و حسین اکبری کارگردان برتر برای انیمیشن «اتفاق» تقدیر شد.
ثبت دیدگاه